Tornen les visites teatralitzades ‘Turistes i banyistes’ a Escaldes-Engordany

Estan previstes el dissabte 6 d'agost a les 21.45 hores, a les 22 i les 22.15 i diumenge 7 d'agost a les 11 hores, 11.15 i 11.30

Una de les escenes de 'Turistes i banyistes'.
Una de les escenes de 'Turistes i banyistes'.

La parròquia escaldenca torna a apostar per les visites teatralitzades per oferir un atractiu més al turista. En concret tornaran a oferir Turistes i banyistes, inspirades en els diaris dels viatgers que han parlat de l'aigua termal, el cap de setmana del 6 i 7 d'agost en diferents sessions. El preu és de tres euros.

Escaldes-Engordany recupera les visites teatralitzades Turistes i banyistes que estan inspirades en els diaris dels viatgers que han parlat de l’aigua termal i permeten descobrir, d’una altra forma, la història de la parròquia escaldenca. L'edició d'aquest any, la cinquena, tindrà el mateix recorregut, però incorpora escenes noves.

Els passis es faran dissabte 6 d'agost a les 21.45 hores, a les 22 i les 22.15 i diumenge 7 d'agost a les 11 hores, 11.15 i 11.30. La sortida de les visites és a la placeta de l'Esbart Santa Anna. Les entrades es poden obtenir a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany i tenen un preu de tres euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending