Torna ‘Andorra la Vella en flor’ a la capital

El comú celebrarà de nou l’esdeveniment de decoració floral canviant les dates per la primera quinzena de juny, i ja busca empresa per a les estructures principals

P

P.C

Comentaris

Inauguració d''Andorra la Vella en flor' el passat mes de juliol.
Inauguració d''Andorra la Vella en flor' el passat mes de juliol. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

‘Andorra la Vella en flor’ es va presentar el passat 2022, i va omplir la capital de diferents estructures, com bé s’indica, florals durant el mes de juliol. La idea era generar espectacle, interès i que els turistes es puguin fer fotos, així com participar als diferents esdeveniments convocats. Aquest 2023 la idea ressorgirà amb alguns canvis, com les dates, que passaran a la primera quinzena de juny. De moment, el comú busca qui s’encarregui de les estructures principals d’aquest projecte.

Des de la corporació s’indica que la idea és tornar a celebrar aquest 2023 l’esdeveniment de decoració floral. Es concreta, a més, que la motivació principal per a una segona edició és la bona acollida que es va detectar durant el mes de juliol de l’any passat a les diferents activitats i als 14 punts que es van habilitar a tota la parròquia. Els detalls d’aquest estiu, però, s’han reservat perquè tinguin una mica de factor sorpresa per al visitant. Això sí, les dates passaran a ser la primera quinzena de juny.

Per tal de començar a preparar tot l’esdeveniment, el comú ha convocat un concurs per contractar les estructures de decoració floral, que es distribuiran per diferents punts de la parròquia. Al 2022 va haver-hi 14 diferents, com el carrer del Consell General o la rotonda Prada Casadet. A més, també es van organitzar rutes a través del recorregut contant la història del botànic anglès del segle XIX, George Betham. En aquesta ocasió, des de la corporació expliquen que es vol “reproduir l’esdeveniment”.

L’any passat, amb l’espectacle inaugural, els diferents punts florals, set d’ells més destacats, i les rutes pel recorregut, es van destinar 15.000 euros en total. La cònsol major, Conxita Marsol, va indicar el passat mes de juny que, segons el resultat, s’estudiaria fins a quin punt calia, o no, ampliar aquest pressupost. De moment, encara no s’ha tancat perquè es continua treballant de ple en el projecte, i s’ha d’acabar de concretar.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending