El tobogan de la piscina exterior dels Serradells costarà 219.000 euros

L’empresa que l’ha de construir té tres mesos per fer-ho i el comú confia que l’estructura estigui disponible a temps pel període àlgid d’afluència d’usuaris a l’estiu, a partir de juliol

La piscina exteriors dels Serradells el passat estiu.
La piscina exteriors dels Serradells el passat estiu. COMÚ ANDORRA LA VELLA

El centre esportiu dels Serradells comptarà aquest estiu amb un nou atractiu. La piscina exterior tindrà un nou tobogan aquàtic, que es començarà a construir les pròximes setmanes. El comú ha adjudicat el projecte i la seva realització amb la vista posada que es pugui posar en marxa amb l’obertura de la instal·lació. Costarà més de 219.000 euros.

L’objectiu és completar la millora de la piscina -s’està canviant tot el paviment del terra a més d’altres petites actuacions- amb un nou element que atregui encara més usuaris. Es preveu col·locar des de la zona de les feixes cap a l’aigua, tot i que els detalls, justament, encara estan pendents del responsable de fer el projecte definitiu.

El concurs públic per construir l’estructura es va convocar a finals de gener. Ara, un cop analitzades les ofertes presentades, s’ha designat l’empresa que es farà càrrec tant de fer el projecte com de les obres. Serà SIMCO i s’ha adjudicat tot plegat per un preu de 219.345,50 euros.

Un cop se signi el contracte, els responsables s’hauran d’afanyar. Se’ls dona tres mesos per tenir tot completat. És a dir, la idea és que el tobogan es pugui inaugurar durant l’estiu. El comú vol que estigui disponible, a tot tardar, abans del període àlgid d’afluència d’usuaris a la piscina descoberta, que sol ser juliol i inicis d’agost.

Comentaris (10)

Trending