El terreny de la Borda Huguet alleugereix la manca d’aparcament a la festa major de Sant Julià

Són 7.000 metres quadrats entre les places d’Isidre Valls i del Solà, la capacitat és d’uns 200 vehicles i el comú l’ha llogat

L'aparcament aquest dimarts al matí.
L'aparcament aquest dimarts al matí. B.N.

L'obertura del terreny de la Borda Huguet, situada entre les places d’Isidre Valls i del Solà, al marge dret del riu ha permès dotar la parròquia de Sant Julià de Lòria de més places d'aparcament durant la festa major. El de l'aparcament havia estat un problema i molts vehicles s'estacionaven en llocs prohibits o fins i tot suposant un perill per a la circulació. Per aquest motiu, el comú va decidir llogar-lo.

 

 

El terreny té 7.000 metres quadrats i el comú l'ha llogat anteriorment per a les dues darreres fires del vehicle d'ocasió (2022 i 2023). Amb la seva obertura es compensen les places que es perden en altres aparcaments per la instal·lació de les atraccions.

La Borda Huguet, que havia acollit un càmping, és molt pròxima al centre urbà. El passat mes de juny també va ser l'escenari d'una de les zones del Mundial de Trial.

L'aparcament té capacitat per a uns 200 vehicles. En aquest terreny es va preveure la sortida d'un giny mecànic que portés els visitants a Naturland però el projecte no va anar més enllà. En el futur es pot convertir en una zona residencial. De fet a l'altre costat del nou vial ja un projecte d'estació de servei que ha aixecat les crítiques dels veïns del Solà.

 

 

Comentaris (2)

Trending