Tall nocturn d’aigua a la Massana per resoldre una avaria “greu” a la xarxa de distribució

Els danys han estat causats per la tempesta de dilluns a la tarda al tub que passa per sota d’Arinsal i els treballs s’efectuaran entre les deu de la nit de dimecres i les sis del matí de dijous

La zona d'Arinsal on s'ha detectat l'avaria.
La zona d'Arinsal on s'ha detectat l'avaria. COMU DE LA MASSANA

La tempesta d’aquest dilluns a la tarda també ha provocat problemes a la Massana. En concret, ha estat la causa d’una avaria a la xarxa d’aigua potable que el comú admet que és greu. Per reparar-la cal tallar el subministrament a tota la parròquia. S’ha decidit que l’operació es tirarà endavant al llarg de la nit de dimecres a dijous, entre les deu de la nit i les sis de la matinada.

Així s’ha informat des de la corporació. Es posa en relleu que l’avaria s’ha detectat en un dels tubs que passen per la carretera d’Arinsal. Es tracta d’una incidència “greu” segons el comú i, a més, la canalització és de les importants, perquè distribueix aigua a tota la parròquia.

Per tant, per poder reparar-la, el tall de subministrament ha de ser general. En concret, cal canviar tot un tros de la tuberia que ha quedat amb una fuita. I de forma prèvia, ha de quedar buidada. No hi ha, doncs, cap alternativa que no sigui interrompre el subministrament.

Un cop constatada la necessitat de tirar endavant aquests treballs de forma urgent i “imprescindible”, s’ha optat per buscar un horari que, s’entén, generarà menys inconvenients a la població. Per tant, s’ha fixat la franja entre les deu de la nit del dimecres i les sis del matí de dijous.

Etiquetes

Comentaris

Trending