L’Spartan Race d’Encamp espera més de 5.500 participants

La prova tindrà lloc el cap de setmana del 8 al 10 de juny i provocarà diferents afectacions al trànsit, principalment el tancament d’un tram de l’avinguda Joan Martí

Un grup de participants saltant un dels obstacles a l'Spartan Race.
Un grup de participants saltant un dels obstacles a l'Spartan Race. G. P.

L’Spartan Race torna a Encamp. La parròquia acollirà entre el cap de setmana del 8 al 10 de juny una nova edició, la vuitena, d’aquesta prova d’obstacles i resistència. Enguany, a més, la competició servirà per celebrar el campionat d’Europa. Per això, el poble es prepara per rebre més de 5.500 participants. Al llarg d’aquests dies, un tram de l’avinguda Joan Martí es tallarà al trànsit i serà únicament per als vianants. També quedarà inoperatiu l’aparcament de Sant Miquel.

L’esdeveniment esportiu, que una vegada més es desenvoluparà amb la col·laboració d’Andorra Turisme, es torna a ubicar al centre d’Encamp amb punt de sortida a la zona de l’antic Prat Gran i arribades a la plaça dels Arínsols. Comptarà amb totes les seves modalitats clàssiques: Ultra, Beast, Super, Sprint i Kids.  La previsió, segons s’ha informat des del comú encampadà, és que les diferents proves atreguin a més de 5.500 participants provinents de 43 països durant aquests tres dies, fet que demostra que la cita està “totalment consolidada”.

La celebració de l’Spartan Race comportarà, però, algunes restriccions al centre del poble. Així, el tram de l’avinguda Joan Martí comprès entre la rotonda del Prat Genil i la plaça dels Arínsosl es tancarà al trànsit. Divendres, de 10.00 h. a 15.30 h. i de les cinc de la tarda ja fins al diumenge a la nit. I és que la zona de Sant Miquel i la plaça acolliran vàries proves i l’arribada de totes les curses. Només es permetrà el pas als veïns i vehicles amb abonament a l’aparcament. Això afectarà les línies de bus, que es desviaran pel carrer del Mirador.

A més es tancaran zones d’aparcament: el de Sant Miquel i el del Prat de l’Areny. També quedarà fora de servei la zona blava de les Feixes del Funicamp, la de Prat de Baró, fins al 24 de juny i una part de la de Les Pardines.   

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending