Una sonora traca dóna el tret de sortida a la festa major de Santa Coloma

L’aparcament d’Enclar és l’epicentre d’una celebració que recupera especialment els actes tradicionals després de la supressió de l’any passat

https://youtu.be/9m1HPQ0SJcg

La recuperació especialment dels actes més tradicionals -com la missa, els balls o alguns concerts- permeten a Santa Coloma retornar al batec festiu després de la suspensió, l’agost passat arran de la pandèmia, de la festa major. Una sonora traca ha donat oficialment per inaugurada la festa aquest matí. L’aparcament d’Enclar és l’epicentre de les activitats.

De fet, els actes, que com remarca la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, en la presentació del llibret-programa s’han de continuar duent amb molta prudència i cautela atès que la pandèmia continua persistint, es van iniciar aquest divendres amb un concert del grup ‘Violentos’, que va presentar el seu nou treball. El dia fort de la festa major, que per prudència no ha inclòs algunes de les activitats que abans de la crisi sanitària sí que apareixien al cartell, serà aquest diumenge.

Missa, sardanes, havaneres, ball de tarda i concert. Un programa ben complert per la jornada dominical abans d’una tarda de dilluns que servirà per tancar la celebració que té, sobretot, el regust principal, tant per a la comissió organitzadora com per al comú, de poder anar tornant a la normalitat.

Comentaris

Trending