El servei de bus pel pont tibetà i el mirador del roc del Quer costarà 320.000 euros

La contractació s’ha fet fins a finals de setembre i enguany qui s’encarregarà serà la Companyia Interurbana, que posarà el màxim de tres vehicles per garantir l’accés a tots dos atractius turístics

El pont tibetà de Canillo
El pont tibetà de Canillo Comú de Canillo

Canillo destinarà 320.000 euros al servei de bus que permetrà enllaçar el centre del poble amb el mirador del Roc del Quer i el pont tibetà de la vall del Riu. Enguany, qui s’encarregarà d’aquesta tasca serà la Cooperativa Interurbana, que ha estat la guanyadora de l’adjudicació. L’import és sensiblement superior al destinat l’any passat, ja que cal tenir en compte que el temps d’obertura de les dues atraccions turístiques serà molt més llarg.

El pont tibetà s’ha convertit en un reclam turístic per a la parròquia quan no arriba encara a l’any de vida. Aquesta setmana s’ha posat novament en marxa i, com ja succeïa l’any passat, l’única forma d’arribar serà en transport públic. Prop del camí de l’Armiana no hi ha lloc on aparca i es considera més convenient. A banda, es té l’experiència del bon funcionament del 2022.

El servei enllaçarà el centre de Canillo amb tots dos punts d’atracció. Per un costat, la passarel·la tibetana. Per l’altre, el mirador del roc del Quer, també de pagament des de l’any passat. D’aquesta forma es dona opció a tots els turistes, vulguin visitar els dos elements o només un.

L’any passat, l’encàrrec el va aconseguir la unió de Novatel amb Andbus. Enguany, però, hi ha canvi de companyia. Serà la Cooperativa Interurbana qui posi els busos (tres 55 places en temporada alta; dos de 55 places en mitja, i en dos de 40 en baixa) per cobrir l’afluència de visitants. Al llarg d’aquests mesos, des de dijous passat fins a finals de setembre, es percebrà un total de 320.000 euros

Comentaris (4)

Trending