Els Serradells acull estades esportives d’alt nivell

El duet de la selecció d’Israel de natació sincronitzada, així com 65 nedadores del Club Natació Kallípolis han entrenat a la reestrenada piscina olímpica del complex

L'equip de natació que entrena als Serradells.
L'equip de natació que entrena als Serradells. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

El Centre esportiu dels Serradells ha recuperat les estades d’esportistes d’elit que es desplacen a Andorra la Vella. A banda de la recuperació de la piscina olímpica pels usuaris, un dels objectius del comú és acollir de nou aquestes estades internacionals. Actualment, hi seran el duet de la selecció d’Israel de natació sincronitzada, així com 65 nedadores del Club Natació Kallípolis han entrenat a la reestrenada piscina olímpica del complex.

Des del 30 de novembre i fins aquest dijous 8 de desembre, el duet de la selecció d’Israel format per Shelly Bobritsky i Eden Blacher s’entrenen a la piscina olímpica del Centre. El tàndem de nedadores va obtenir la 6a plaça al Campionat europeu de Roma 2022 (és 8è a l’Olympic Ranking). En paral·lel, 65 nedadores del Club Natació Kallípolis, amb més de 50 anys de trajectòria i que, entre d’altres, ostenta la Medalla d’Or al mèrit esportiu de Barcelona, realitzen una estada als Serradells entre el 3 i el 6 de desembre.

Anna Tarrés, ex-seleccionadora d’Espanya i d’Ucraïna de natació sincronitzada, ha explicat que fa gairebé 20 anys que és usuària dels Serradells, on organitza estades esportives de primer nivell en unes instal·lacions que qualifica d’excel·lents, així com la qualitat dels hotels i l’oferta comercial i turística de la capital. L’ex-seleccionadora d’Espanya i Ucraïna de sincronitzada recorda que la piscina dels Serradells va ser on es van crear importants coreografies guanyadores de campionats o olimpíades.

Comentaris

Trending