La Serenalla Market amplia un 30% la superfície i les activitats

El festival tindrà lloc del 21 al 24 de juliol al Prat Gran de la Massana i se centrarà en la cultura de la Pau

Presentació Serenalla3
Presentació Serenalla3

La Massana tornarà a acollir la Serenalla, un esdeveniment multidisciplinar que inclou una àmplia oferta de compres, concerts, performances, gastronomia i xerrades, tot al voltant dels conceptes de sostenibilitat i benestar. Aquest any, a causa de l’èxit anterior, s’amplia un 30% de la superfície i les activitats que tindran lloc del 21 al 24 de juliol al Prat Gran.

La quarta edició arriba amb un festival plenament consolidat a l’oferta d’estiu del país.  “Considerem que arriba el moment d’obrir una finestra a l’exterior ja que creiem en la capacitat de la Serenalla per atraure turistes. Per això comptem ja enguany amb la col·laboració d’Andorra Turisme, que esperem ampliar de cara l’any vinent”, ha explicat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Coincidint amb aquesta aposta de traspassar fronteres, la Serenalla amplia tant el seu espai com l’oferta d’operadors i de gastronomia en un 30%. “Aquesta ampliació ens permetrà crear un espai diferenciat, l’estil més urbà, que hem batejat amb el nom de Mini-Portobello”, ha explicat la coordinador de la Serenalla Isabel Rodrigo. En total la Serenalla comptarà amb una cinquantena d’estands i més d’una trentena d’activitats que pretenen fer viure experiències al visitant.

Pel que fa a la temàtica, la Serenalla se centrarà enguany el la Cultura de la Pau, un concepte que parteix de la base que el respecte, el desenvolupament econòmic i social sostenible, i la comunicació són clau en el futur d’una societat més justa, solidària i tolerant. Aquest tema es reflectirà en la decoració de l’espai, amb elements de diferents cultures per simbolitzar l’aproximació i la interrelació. També transmet aquest concepte el cartell, de l’artista gràfica Georgina Lladós, ambientat en el mateix emplaçament de l’esdeveniment i amb colors que transmeten alegria i positivisme.

D’altra banda, els valors, actituds i comportament que vol transmetre la Cultura de la Pau també seran presents a les diferents taules rodones de la Serenalla, que tractaran temes tan interessants com el turisme regeneratiu, la participació ciutadana, les eines de la mediació per millorar la comunicació interpersonal i els avenços científics aplicats a la nostra vida diària.

Etiquetes

Comentaris

Trending