Sense Sal i un tribut a Jarabe de Palo lideren la música de la festa major d’Escaldes

El grup vallesà actuarà el divendres 23 i serà un dels plats forts d’una celebració que està ultimant tant el programa com els protocols que garanteixin la seguretat sanitària

El grup 'Sense Sal' amb la portada del seu darrer disc.
El grup 'Sense Sal' amb la portada del seu darrer disc.

La Unió Pro Turisme està ultimant els detalls de la festa major d’Escaldes-Engorday, que s’ha de celebrar d’aquí a unes setmanes. En concret, entre el 22 i el 26 de juliol. Com ve sent habitual, la música tindrà un paper preponderant. El concert central, que tindrà lloc el divendres 23, serà a càrrec del grup català Sense Sal. També està previst una actuació d’un grup tribut a Jarabe de Palo, quan es compleix un any de la mort del seu cantant, Pau Donés.

Evidentment, el programa s’està preparant sempre tenint en compte la necessitat de mantenir unes estrictes mesures sanitàries. A la vegada, però, s’intenta recuperar l’esperit d’una festa major que, se sap, la gent espera amb ganes. Un dels plats forts tindrà lloc el divendres 23, amb l’actuació musical del grup Sense Sal.

La banda, especialitzada en pop-folk visitarà doncs, per tercera ocasió el Principat. De nou a Escaldes, on ja va actuar -llavors a la plaça Coprínceps- el 2016 i el 2018 en el marc dels cicles ‘Músiques del món’ i ‘Colors de Música’.   El grup vallesà oferirà un repertori, amb algunes de les seves cançons més conegudes com ara ‘Tinc un nou pla’, ‘La sortida’ o ‘Huracà’.

A banda, l’organització de la festa major torna a apostar per un tribut. En aquest cas, a Jarabe de Palo. No es pot negar que és una elecció escaient, ja que s’acaba de complir un any de la mort per culpa d’un càncer del seu líder, Pau Donés, i fa uns mesos es va estrenar el documental que recollia la darrera entrevista concedida pel cantant a Jordi Évole.

Fonts de l’organització també han remarcat que, com ja és tradició, també es comptarà amb l’orquestra Meravella. Tot un clàssic de la festa major escaldenca, en la qual també actuaran artistes del país com el resident DJ Montalvo.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending