Una seixantena de parades al Vide Dressing de primavera

La novena edició es tornarà a fer a les Fontetes, que permet que el mercat de roba i complements pugui ser més gran

Presentació del Vide Dressing de Primavera.
Presentació del Vide Dressing de Primavera.

La novena edició del Vide Dressing es tornarà a fer a les Fontetes, després de l’èxit de la prova pilot que es va fer la passada tardor. El canvi d’emplaçament permet que el mercat de roba i complements de segona mà tingui una cabuda de seixanta parades. Donarà el tret de sortida el pròxim divendres, 6 de maig, a les 17 h, i s’allargarà durant tot el cap de setmana.

El Vide Dressing espera una alta afluència, possiblement superior a les 2.000 persones que hi van passar durant l’anterior edició, on encara eren necessàries mesures preventives. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana, ha remarcat que el mercat es basa en tres eixos principals. Concretament, en la dinamització de la parròquia, amb una acció que atrau força visitants; la sostenibilitat, ja que es promou la reutilització dels productes; i la solidaritat, ja que una part de les parades tenen finalitat benèfica i a més, al final, gairebé tothom dona el material sobrant a Carisma o altres entitats.

La coordinadora del Vide Dressing, Mercè Miguel, ha explicat que al mercat s’hi pot trobar tot tipus de roba en bon estat, tant de dona, com d’home, com d’infant. També demana als visitants que portin la seva pròpia bossa de casa, per incidir encara més en el consum responsable. També ha estat a la presentació Mònica Lage, presidenta de l’Associació Ales de Papallona, que ha remarcat que gràcies al Vide Dressing es dona visibilitat a projectes socials. En el seu cas, la recaptació anirà destinada a la recerca i investigació de la malaltia minoritària Ales de Papallona i a l’associació AMMA.

Etiquetes

Comentaris

Trending