Seixanta taules repartides en cinc carpes per a la fira de Sant Jordi a Andorra la Vella

Aquells que vulguin participar de la celebració tenen fins al 8 d’abril per sol·licitar una parada, que seran assignades sota estricte ordre de petició

Sant Jordi 2021 a la plaça del Poble.
Sant Jordi 2021 a la plaça del Poble.

Aquest matí s’ha obert el període per sol·licitar la participació a la Fira de Sant Jordi 2022, que se celebrarà el dissabte 23 d’abril a la Plaça del Poble entre les 10 i les 20 hores. Els participants tenen a la seva disposició cinc carpes de 5m x 5m i seixanta taules de 2m x 0,80 m. Les llibreries podran demanar fins a un màxim de dues taules, que corresponen a 4 metres lineals de parada, mentre que les floristeries, escoles i entitats podran sol·licitar només una taula. 

Cada expositor s’encarregarà de la decoració de la seva parada, que haurà de quedar muntada abans de les 10 h, mentre que la recollida serà abans de les 20 hores. El repartiment dels espais o estands va a càrrec de l’organització i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Les persones o entitats interessades a participar poden formalitzar la inscripció fins el proper 8 d’abril a l’àrea de Cultura, al Centre cultural La Llacuna de dilluns a divendres entre les 8 hores i les 15 hores o fer-les arribar als correus electrònics cultura@comuandorra.ad i paco.bogas@comuandorra.ad. Després d’aquesta data les demandes entraran en llista d’espera. Per a més informació es poden adreçar al telèfon 730 037.

Etiquetes

Comentaris

Trending