Satisfacció al centre històric d’Andorra la Vella pel Tast Music

Els restauradors han valorat positivament la iniciativa engegada divendres, tot i que es plantejaran algunes millores de cara a una propera edició

Un dels cartells que anunciava el Tast Music.
Un dels cartells que anunciava el Tast Music. Pilar Candel

L’associació de comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella ha fet un balanç positiu de la primera edició del Tast Music. Tot i que encara queda el retorn de les botigues, els restauradors s’han mostrat molt satisfets per l’afluència que han tingut durant la tarda de divendres i el dia de dissabte. Malgrat això, i com és normal quan s’estrena un nou format, es plantejaran algunes millores de cara a una nova celebració l’any vinent.

El Tast Music va donar el tret de sortida divendres a la tarda, i continuava dissabte al llarg de tot el dia. La conjunció de música i gastronomia pretenia acostar més visitants a un centre de la capital que, en aquesta època de l’any, queda una mica desolat. La presidenta de l’associació, Ana Cerezo, assegura que “estem molt contents de com ha anat tot, creiem que ha funcionat bastant bé”.

Els comerciants encara no han pogut fer el seu balanç, però els restauradors han donat una resposta positiva a la iniciativa que s’ha engegat aquest cap de setmana. “Teníem una mica de por pel temps, però ens ha respectat molt i, a més, també ha acudit més turistes dels que esperàvem”, ha explicat Cerezo. Sobretot, l’hora que millor ha funcionat ha estat la tarda i el vespre, amb les actuacions musicals.

Un dels punts a millorar de cara a una pròxima organització del Tast Music serà la franja del migdia. “Potser no l’hem potenciat suficient, pensem que estarà bé si ho dediquem a un públic més familiar i fem coses per als nens, que enguany no hi hem pensat”, ha indicat Cerezo. Amb tot, aquestes coses són habituals d’una primera edició, i es treballaran amb ganes de cara a una segona.

Comentaris (3)

Trending