Santa Coloma celebra la festa major amb una visita guiada a la Vall d’Enclar i cinema a la fresca

Les activitats tindran lloc entre aquest dissabte i dilluns amb concerts, actes per a totes les edats i l'arrossada

20190825 031
20190825 031

La comissió de festes de Santa Coloma, amb la col·laboració del comú d’Andorra la Vella, ha organitzat la Festa major, que tindrà lloc els propers dies 19 al 21. Hi haurà concerts, actuacions, activitats per totes les edats. A més, com és tradicional, el diumenge se celebrarà la missa solemne a l’església de Santa Coloma, seguida per l’aperitiu popular, sardanes i l’arrossada.

Dissabte es donarà el tret de sortida a la festa major  amb el repic de campanes i la gran traca d’inici. Aquest any, a més, s’ha organitzat una visita guiada per la Vall d’Enclar amb inscripció prèvia i un màxim de 19 places. A la tarda hi haurà el torneig de petanca, activitats infantils i correbars acompanyat de
Batucada.

Per finalitzar el dia, es materialitzarà la proposta del Consell d’Infants de tenir cinema a la fresca a l’aparcament de la Serradora, amb la pel·lícula 'Soul'. A la plaça Major, a més, hi haurà ball de nit amb Kool Age i discomòbil amb Alex Montalvo i DJ Andrius B2B DJ Alcaraz. D’altra banda, al pàrquing d’Enclar, sardinada,  Santacooltura Urbana, AdBattles, la Paranoia SoundSystem i Kilvinyl.

El diumenge, a les 12 del migdia se celebrarà la missa solemne. En finalitzar, a la plaça Major s’oferirà l’aperitiu popular i sardanes amb la Cobla Juvenil de Solsona. A partir de les 14 h, al pàrquing d’Enclar, tornarà l’arrossada popular, que es va recuperar l’any passat després d’una aturada a causa de la pandèmia.

A la tarda tindrà lloc el concurs de botifarra, havaneres amb La Petita Havana i rom cremat, i ball de tarda amb Íngrid Andorra Band. Per acabar el dia, a la nit, hi haurà Nit de Rock, SoulStorm, Proyecto Ruido, Freyja i discomóbil RockSet amb Alex Montalvo i DJ Andrius.

El darrer dia conclourà amb la festa de l’escuma, a les 11 h. A la tarda, ball d’animació amb Virivirom i xocolatada amb coca i ball de nit amb Jordi Rojals Duet. Per últim, discomòbil amb Alex Montalvo i DJ Andrius.

Comentaris

Trending