Sant Julià trasllada la fira de Sant Jordi de la plaça Laurèdia a la de la Germandat

A més de la venda de llibres i roses es faran diverses activitats com una lectura dramatitzada o una tertúlia gastroliterària

Comentaris

La directora de Turisme, Canòlich Ribot; i la cònsol menor, Mireia Codina a la roda de premsa d'aquest dimarts.
La directora de Turisme, Canòlich Ribot; i la cònsol menor, Mireia Codina a la roda de premsa d'aquest dimarts. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria trasllada la fira de Sant Jordi de la plaça Laurèdia a la de la Germandat. El motiu és poder disposar de més espai ja que com ha afirmat la cònsol menor, Mireia Codina, a l'anterior ubicació hi havia moments amb molta acumulació de gent. A més, en cas de pluja es podrà disposar del vestíbul del Centre Cultural per instal·lar-hi les paradetes.

Els actes de Sant Jordi es van iniciar a la parròquia laurediana el 9 d'abril amb la primera sessió del taller monogràfic d'escriptura a càrrec d'Elena Aranda i es tancaran el 25 de maig amb el lliurament de premis del concurs de microrelats i de punts de llibre 2022. El punt àlgid serà aquest dissabte, amb la presència de diversos autors que signaran llibres i amb la llibreria La Trenca que s'estrena a la fira. A partir de les 11, els il·lustradors Crisisart i Marc Huguet faran dibuixos. Tindran un preu simbòlic i la recaptació serà per Càritas Sant Julià. Les il·lustracions es podran fer sobre paper o bé en un llibre que s'hagi comprat. 

Al llarg del dissabte dia 23 també hi haurà el taller participatiu ‘Roses i paraules per a la pau’ que, aprofitant la conjuntura actual, té com a objectiu sensibilitzar sobre les guerres i comprendre el poder reparador de les paraules i la creació artística. A partir de les 17 hores se celebrarà un contacontes adreçat al públic familiar, també a la plaça de la Germandat.

El dilluns dia 15 tindrà lloc, a l'Auditori Rocafort, una lectura de poemes i fragments de novel·les d'autors andorrans, a càrrec de la companyia And-anda-ra. El dimecres 27 serà el torn de la tertúlia gastroliterària al voltant del llibre 'Morts, qui us ha mort?' d'Iñaki Rubio. Es farà al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

 

Comentaris

Trending