Sant Julià trasllada la deixalleria comunal a la zona industrial d’Aixovall

És d’ús exclusiu per a particulars i està oberta dilluns, dimecres, dijous i divendres de2/4 de 8 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i els dissabtes de les 9 del matí a les 2 de la tarda

Comentaris

La deixalleria canvia d'ubicació.
La deixalleria canvia d'ubicació. COMÚ DE SANT JULIÀ

La deixalleria comunal de Sant Julià canvia de lloc. Des d’aquest dilluns, segons que ha comunicat aquest dijous el comú, l’equipament que acull l’abocament d’andròmines dóna servei a la zona industrial d’Aixovall, en concret a la carretera de Bixessarri, a l’espai del Camp de l’Avençadé, al mòdul 24.

La instal·lació és d’ús exclusiu per a particulars i està oberta dilluns, dimecres, dijous i divendres de2/4 de 8 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i els dissabtes de les 9 del matí a les 2 de la tarda. Aquest servei s’ha hagut de reubicar atès que la deixalleria estava a la zona de la Portalada i el magatzem en qüestió va quedar inutilitzat. El servei es continuava oferint però els ciutadans no tenien un espai físic on acudir.

!cid AB9FD2F4 D3EA 48B1 960B F36352A1C5B3
 

Paral·lelament, el comú continua efectuant la recollida de residus voluminosos de la parròquia. Com a novetat, es demana a tothom que vulgui dipositar mobles o electrodomèstics, entre d’altres, que truqui prèviament al 606 208. Tan sols caldrà que deixi els residus al costat del contenidor més pròxim a casa seva el dia que se li indiqui.

Comentaris

Trending