Sant Julià se suma a les parròquies que volen tenir un servei de bus a demanda

El comú ha convocat el concurs per oferir transport públic, especialment a aquells ciutadans que viuen a nuclis més allunyats del centre de la parròquia i es posarà en marxa al llarg dels pròxims mesos

Comentaris

Un vehicle del servei Quart Bus a Sant Julià de Lòria.
Un vehicle del servei Quart Bus a Sant Julià de Lòria. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria se sumarà ben aviat a les parròquies que ofereixen un servei de bus a demanda als seus ciutadans. La corporació ha engegat el concurs que ha de servir per contractar l’empresa que es faci càrrec del transport que ha de servir per facilitar la mobilitat entre els diferents pobles de la parròquia. Especialment, aquells més allunyats del nucli urbà principal.

Ara, s’està a l’espera de les ofertes que es presentin, amb l’1 de juny com a data límit. A partir d’aquí es valoraran però tot fa pensar que el bus a demanda lauredià podria estar en funcionament al llarg dels mesos d’estiu.

La voluntat és poder facilitar la mobilitat als ciutadans, especialment a aquells que no tenen cotxe privat i que viuen a pobles allunyats, com Nagol o Certés. De fet, se segueix el model que ja s’ha instal·lat a altres parròquies, amb un bon resultat, com ara a Canillo o Escaldes-Engordany.

Comentaris

Trending