Sant Julià reobre el menjador social limitat a 25 persones i amb menú a sis euros

El cònsol major, Josep Majoral diu que "és un dia emotiu" amb la recuperació del servei per a la gent gran de la parròquia

Comentaris

El menjador ha reobert aquest dilluns amb 19 comensals.
El menjador ha reobert aquest dilluns amb 19 comensals. BRU NOYA

El comú de Sant Julià de Lòria ha reobert aquest dilluns el servei de menjador social de la Llar de Lòria, 'La cullera de la Llar', després de l’aturada obligada per la pandèmia. El cònsol major lauredià, Josep Majoral ha dit que "és un dia emotiu perquè podem tornar a donar aquest servei a la gent major de 65 anys de la parròquia". 

S'ha hagut de reduir la capacitat del menjador a 25 persones per les mesures de Salut, com ara el distanciament a la instal·lació. Aquest dilluns hi ha hagut 19 comensals que han mostrat la seva satisfacció per la reobertura. El menú costa sis euros. "És força assequible i els padrins poden recuperar la seva part de vida social", ha comentat Majoral. El local, ubicat a l'Edifici Glòria té una capacitat per a 75 persones.

El menjador està obert de dilluns a divendres i s’hi serveixen dinars que inclouen 3 plats, pa, beguda i cafè o infusió. Els interessats han de reservar lloc el dia abans o bé el mateix dia abans de les 10h. El cònsol major ha explicat que, en una segona fase, es donarà la possibilitat de demanar l’àpat a domicili en casos de dependència.
 
 

Comentaris

Trending