Sant Julià prepara un festival de circ per a l'any vinent

Les jornades del pròxim cap de setmana seran una mena de prova pilot per a una cita amb un format més ampli

Mireia Codina i Yldor Llach durant la presentació d'aquest dimarts.
Mireia Codina i Yldor Llach durant la presentació d'aquest dimarts. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

Els pròxims dies 25 i 26 Sant Julià de Lòria acollirà unes jornades centrades en el món del circ que suposaran una mena de “prova pilot” per un festival més ampli i de caràcter internacional que tindrà lloc l’any vinent. Com ha explicat la cònsol menor Mireia Codina, la idea va sorgir de l’artista Yldor Llach que l’any passat va actuar en el marc del programa d’activitats 'A Ritme d’Estiu' i que a principis d’aquest 2021 va fer una estada artística durant una setmana al Centre Cultural per preparar un nou espectacle. 

 “Arran d’això ens va sorgir la proposta de fer un festival de circ, però ens va semblar una mica agosarat i vam decidir començar per un format una mica més reduït amb la intenció que sigui l’inici d’un gran festival que es farà l'anyvinent”, ha explicat Codina. La primera de les actuacions tindrà lloc el divendres 25 a les 19 hores a la plaça de la Germandat amb l’espectacle 'Monstres' a càrrec de la companyia andorrana Riguel Multidisciplinar. I el dissabte 26 seran vuit les actuacions per part de quatre grups o solistes que es repartiran entre la plaça del Solà i la de la Germandat i de les quals hi haurà dues sessions. 

Per tant, si a això se sumen les dues amenitzacions musicals que oferiran les Boozan Dukes es podrà gaudir d’un total de deu números des de les 10 del matí fins passades les vuit del vespre. Per a les actuacions no cal fer reserva prèvia, tot i que l’aforament serà limitat. “És una proposta nova, fresca que pensem que ens ajudarà a dinamitzar la parròquia”, ha indicat la cònsol menor.

Comentaris

Trending