Sant Julià obre el concurs per al servei de mobilitat sostenible amb vehicles elèctrics

És nacional i el termini de presentació de les ofertes acaba el 18 de novembre i quatre dies després es durà a terme l'obertura dels plecs

Comentaris

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina amb patinet elèctric.
Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina amb patinet elèctric. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria ha tret el concurs per la mobilitat elèctrica per la parròquia de patinets, motos i cotxes. Properament se'n farà un altre que inclourà el que fins ara era el Quart Bus i que podria reconvertir-se -està en estudi per connectar el nucli urbà amb Nagol, Certers i Llumeneres- en un bus a demanda, a imatge del que ha posat en funcionament Escaldes-Engordany. 

El concurs és nacional i el termini de presentació de les ofertes acaba el 18 de novembre. Quatre dies després es durà a terme l'obertura dels plecs. El primer pas de la mobilitat amb vehicles elèctrics ha estat la dels patinets i la pròxima etapa serà la de la moto elèctrica i el vehicle èlectric per fomentar un transport net a la parròquia que era un dels eixos del programa electoral de l'actual majoria comunal. La idea és reduir els desplaçaments interns que es fan amb mitjans més contaminants.

La primera experiència en mobilitat elèctrica de Sant Julià ha estat la del patinet.

Relacionat

Sant Julià aposta pel lloguer de motos i cotxes elèctrics i enllesteix un sistema de bus per Certés

L'empresa guanyadora del concurs assumirà la inversió i la corporació es fa càrrec de la promoció i facilita els espais necessaris.

 

 

Comentaris (2)

Trending