Sant Julià obre la Cala Laurediana que s'inaugurarà oficialment dissabte

La tempesta va impedir que es fes l'acte dimecres i les tasques de neteja han ajornat una hora l'estrena

La Cala Laurediana s'ha posat en marxa aquest dijous.
La Cala Laurediana s'ha posat en marxa aquest dijous. Comú de Sant Julià de Lòria

La Cala Laurediana ha rebut aquest dijous els primers visitants després que dimecres no es pogués efectuar la inauguració que tindrà lloc, finalment, dissabte. L'obertura, programada a les deu del matí s'ha ajornat una hora per netejar la zona després de l'aiguat. S'han instal·lat les taules i les cadires i s'ha posat en marxa el bar.

La intensa tempesta no va malmetre la sorra i aquest dijous ja hi havia les gandules a tocar del riu. Els operaris del departament de Manteniment del comú han netejat la zona de branques i fulles i la Cala Laurediana ja està a ple rendiment. El comú ha adequat uns 30 metres de la llera del riu amb sorra de les pistes de vòlei platja per permetre l'accés al Valira amb una petita bassa d'uns 100 metres quadrats per remullar-se i refrescar-se. La platja, s'ambienta amb una decoració d'entorn marítim, també disposa d'una zona de solàrium d'uns 400 metres quadrats amb tumbones. Es cobra una entrada de 2 euros per als infants i de 3 euros per als adults i està .oberta de les 10 a les 20 hores fins al 7 de setembre. 

Simulació de la futura Cala Laurediana.

Relacionat

Majoral diu que la Cala Laurediana dona resposta a la gent que no podrà anar a la platja

Cada dissabte entre les 20.30 i les 21.30 hores, músics del país nterpretaran les seves peces a l'espai del bar, on es poden acumular més d'una cinquantena de persones. Els artistes no són contractats pel comú, per la qual cosa els interessats a actuar s'han d'adreçar directament per telèfon al Centre cultural i de congressos lauredià. Els beneficis que s'enduran els músics, per tant, serà la recaptació que s'assoleixi amb la venda d'una entrada de 5 euros per cada actuació. 

Comentaris

Trending