Sant Julià manté la Vila Medieval l'últim cap de setmana d'aquest mes

Serà la divuitena edició d'un certamen consolidat a la parròquia laurediana i que seguirà tots els protocols sanitàris

Comentaris

Un espectacle de la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria.
Un espectacle de la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria. Altaveu

Sant Julià de Lòria manté la celebració de la Vila Medieval el darrer cap de setmana d'aquest mes, els dies 25, 26 i 27 sempre i quan es compliqui més la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19. Serà la divuitena edició del certamen que compta amb paradistes i amb espectacles al carrer.

La Vila Medieval, si no hi ha cap canvi de darrera hora, es durà a terme amb els tots els protocols del ministeri de Salut. La pandèmia ja va obligar a fer una celebració de Canòlich i una Festa Major amb limitació d'actes i d'aforament. El repartiment de pans de la festa de la patrona de la parròquia es va haver de dur a terme en un aparcament.

Durant el darrer cap de setmana d'aquest mes, la Vila Medieval inclou tallers i demostracions d’oficis tradicionals, que giraran sempre al voltant del mercat de productes artesanals. Ofereix música en viu i espais de joc i lleure per a adults, nens i nenes de totes les edats en forma d’espectacles sorgits de la imaginació tant d’artistes locals com de vinguts de fora amb la participació d'entitats de la parròquia.

Totes les activitats es fan a l'aire lliure i en espais oberts com la plaça de la Germandat. Andorra la Vella ja està celebrant el primer dissabte de mes el seu mercat d'artesania i a la Seu d'Urgell s'ha tornat a posar en marxa el mercat setmanal que té lloc els dimarts i els dissabtes de cada setmana.

Comentaris (1)

Trending