Sant Julià de Lòria viu un cap de setmana de circ

La pluja ha afectat l'inici dels espectacles d'aquest dissabte al matí i ha traslladat el de la tarda al Centre Esportiu

Un moment d'un dels espectacles programats a Sant Julià de Lòria.
Un moment d'un dels espectacles programats a Sant Julià de Lòria. Altaveu

Sant Julià de Lòria viu un cap de setmana de circ que es va obrir divendres amb la primera jornada del programa 'Muntanyes de Circ', un esdeveniment que es desenvolupa a l'aire lliure de la mà de quatre companyies diferenciades que ofereixen actuacions adreçades al públic familiar. El programa es va obrir amb la celebració de l'espectacle 'Monstres' a la plaça de la Germandat.

Es tracta d'una actuació que va anara càrrec de la companyia Riguel Multidisciplinar, que compta entres els seus integrants amb l'acròbata andorrana Meritxell Rabassa i que ha apropat un nombrós públic, especialment infantil, al centre de la vila laurediana. En concret, des de la corporació es calcula l'arribada d'unes 200 persones, ja que s'han esgotat les localitats habilitades.

La jornada de dissabte ha començat més tard a causa de la pluja i en previsió de les tempestes previstes per aquest dissabte a la tarda, els espectacles es traslladen al Centre  Esportiu. Com va destacar el comú  durant la presentació de l'esdeveniment aquesta setmana, el cicle 'Muntanyes de Circ' consisteix en una prova pilot que, si finalitza satisfactòriament, té com a objectiu convertir-se durant els propers anys en un festival de referència a Andorra. Així, de cara als anys vinents, la voluntat del comú és incrementar el nombre de companyies que hi participen, així com les actuacions que s'ofereixen a la ciutadania.

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina ha explicat després de la funció d'aquest dissabte a la tarda que amb l'organització d'aquesta iniciativa "hem aconseguit el que volíem, que la gent surti i participi dels actes que organitza el comú".

Comentaris

Trending