Sant Julià de Lòria manté l’autorització als bars i restaurants per ampliar les seves terrasses

La intenció del comú és estar al costat dels empresaris i donar-los facilitats perquè puguin continuar la seva activitat adaptant-se a la nova realitat

Clients en una terrassa de Sant Julià aquest dijous.
Clients en una terrassa de Sant Julià aquest dijous. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria manté l’autorització als bars i restaurants per ampliar les seves terrasses per ajudar-los després de la situació provocada per la pandèmia de coronavirus.  Es prolonga d’aquesta manera el decret aprovat l’any passat per la junta de Govern.

Continuen tenint la possibilitat d’ampliar temporalment les seves terrasses, o instal·lar-ne una de nova si no en disposen, sense cap cost addicional. La intenció del comú és estar al costat dels empresaris i donar-los facilitats perquè puguin continuar la seva activitat adaptant-se a la nova realitat així com oferint els seus serveis amb les màximes garanties. En el cas de la instal·lació temporal de terrasses noves, serà de com a màxim la projecció de la façana de l’establiment.

Al mateix temps, s’ha posat en marxa una nova edició de la Ruta de la Tapa adaptada a la situació. La cònsol menor, Mireia Codina ha reconegut que els bars lauredians han resistit a la pandèmia "com uns campions" i ha destacat l'obertura de nous establiment a la parròquia. Codina subratlla que el Comú continua fent activitats que engresquin la ciutadania i als comerciants", sobretot accions com la Ruta de la Tapa que ajudi "als bars i restaurants que han estat un dels sectors més afectats".

Comentaris (1)

Trending