Sant Julià de Lòria convocarà una nova reunió de poble per les obres del Pujador de Fontanals

Havien sorgit dubtes entre els veïns sobre els sentits de circulació i també pels talls de trànsit que hi haurà

Comentaris

El Pujador de Fontanals.
El Pujador de Fontanals. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria convocarà una nova reunió, la segona, per les obres del pujador de Fontanals, a l'inici de la carretera de Fontaneda. El motiu és que havien sorgit dubtes entre els veïns sobre els sentits de circulació. També s'aprofitarà la trobada per informar sobre els talls que s'hauran de dur a terme a la zona. La primera reunió es va fer el mes d'octubre passat.

El cònsol major lauredià, Josep Majoral va explicar durant la reunió que el projecte ve motivat pel cert risc que existeix a l’encreuament del pujador i el nou vial, ja que els vehicles que transiten en sentit de baixada cap a la carretera general se senten amb una certa inseguretat. Les obres s'iniciaran en breu amb un termini d'execució de 45 dies i un pressupost de 124.329,73 euros

Segons Majoral, la previsió és que el Pujador dels Fontanals "només quedi en sentit pujada", i afegeix que "la gent quan surti de casa de l'edifici del Solà haurà de fer la volta per l'Hotel Sol-Park i baixar per la carretera de Fontaneda". Es tracta d'un projecte que ja estava previst en l’anterior mandat que no es va poder executar per qüestions pressupostàries.

El pujador és utilitzat també pels usuaris de l'aparcament del Prat del Solà que compta amb més de 100 places. La remodelació completarà els treballs després de l'obertura d'una part del nou vial a l'antic càmping Huguet i de la construcció de la rotonda de Fontaneda a la CG1.

Comentaris

Trending