Sant Julià de Lòria acollirà dues jornades esportives sense esperit competitiu

L’organitzador, Gerard Riart ha destacat que l’objectiu és simplement la participació i el gaudi de l’experiència, sense cronòmetres ni rànquing de classificació

Riart i Majoral durant la roda de premsa.
Riart i Majoral durant la roda de premsa. Comú de Sant Julià de Lòria

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral,  acompanyat de l’organitzador de l’esdeveniment, Gerard Riart –VSL-, ha presentat al mitjans la programació de les dues jornades esportives que s’emmarquen sota el nom Somloria Sport Festival. En paraules del cònsol, el comú sempre aposta per la pràctica esportiva a l’aire lliure i en grup, que és un dels pilar de la salut i un dels maons de la vida social.

L’organitzador, Gerard Riart ha destacat que seran dues jornades (17 i18 de setembre) intenses d’activitats esportives per a tots els gustos i edats que aniran acompanyades d’una fira d’expositors a la plaça de la Germandat. Es preveuen, entre altres activitats, caminades, el popular Tomb Lauredià, gimcanes infantils pedalades de BTT, pedalades de bicicletes elèctriques, pedalades cicloturistes i una divertida activitat d’Orientació Familiar.

Els recorreguts tindran diferents llargades i intensitats per adaptar-se a cada participant. Com ha destacat Riart, l’objectiu és simplement la participació i el gaudi de l’experiència, sense cronòmetres ni rànquing de classificació.

Comentaris

Trending