Sant Julià ja té a punt un circuit d'exercici físic

El parc s'ubica a l’espai Soqué de Casa Colltort que és el terreny que la Creu Roja va cedir al comú, enfront de la Borda del Jaile, a la sortida nord de la població

Comentaris

Els aparells de cal·listènia, a punt de ser instal·lats.
Els aparells de cal·listènia, a punt de ser instal·lats. B. N.

Sant Julià de Lòria comptarà els pròxims dies amb un espai destinat a l'exercici físic. El parc s'ubica a l’espai Soqué de Casa Colltort que és el terreny que la Creu Roja va cedir al comú, enfront de la Borda del Jaile a la sortida nord de la població.

El comú va aprovar el mes d'abril un crèdit extraordinari destinat a finançar l’adquisició de maquines esportives per a la cal·listènia.  És una activitat que està de moda. Es defineix com un conjunt d'exercicis que centrats en els moviments de grups musculars, més que en la potència i l'esforç. Té l'objectiu últim de desenvolupar l'agilitat, la força física i la flexibilitat. S'intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta, fet que permet modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.

Aquest projecte s'emmarca en la voluntat de l'actual corporació de fer una parròquia orientada al benestar i l'activitat física. Aquest parc s'uneix a les pistes de petanca i a les pàdel. El pròxim projecte que està en estudi és el d'un mur d'escala.

Comentaris (5)

Trending