Sant Julià ja té a punt un circuit d'exercici físic

El parc s'ubica a l’espai Soqué de Casa Colltort que és el terreny que la Creu Roja va cedir al comú, enfront de la Borda del Jaile, a la sortida nord de la població

Comentaris

Els aparells de cal·listènia, a punt de ser instal·lats.
Els aparells de cal·listènia, a punt de ser instal·lats. B. N.

Sant Julià de Lòria comptarà els pròxims dies amb un espai destinat a l'exercici físic. El parc s'ubica a l’espai Soqué de Casa Colltort que és el terreny que la Creu Roja va cedir al comú, enfront de la Borda del Jaile a la sortida nord de la població.

El comú va aprovar el mes d'abril un crèdit extraordinari destinat a finançar l’adquisició de maquines esportives per a la cal·listènia.  És una activitat que està de moda. Es defineix com un conjunt d'exercicis que centrats en els moviments de grups musculars, més que en la potència i l'esforç. Té l'objectiu últim de desenvolupar l'agilitat, la força física i la flexibilitat. S'intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta, fet que permet modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.

Aquest projecte s'emmarca en la voluntat de l'actual corporació de fer una parròquia orientada al benestar i l'activitat física. Aquest parc s'uneix a les pistes de petanca i a les pàdel. El pròxim projecte que està en estudi és el d'un mur d'escala.

Comentaris (5)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.