Sant Julià ja prepara la festa major postpandèmia amb la participació d'un grup de joves

Després de dos anys de restriccions pel coronavirus, l'objectiu és que enguany sigui una celebració especial

Cercavila de la festa major de Sant Julià de Lòria.
Cercavila de la festa major de Sant Julià de Lòria. ARXIU

Sant Julià de Lòria ja prepara la festa major postpandèmia que tindrà lloc el darrer cap de setmana de juliol i que s'allargarà fins al dimarts 2 d'agost. La cònsol menor, Mireia Codina ha anunciat que per aquesta edició compten amb el suport d'un grup de joves que estan col·laborant en l'organització i en el programa d'actes. Codina ha afirmat que el jovent està aportant "moltes idees i propostes".

Després de dos anys de restriccions a causa de la pandèmia de coronavirus, Sant Julià de Lòria treballa a fons per recuperar la festa major en el seu format habitual, sense mascaretes, mesures de distanciament i limitacions d'aforament. S'està enllestint el programa i la novetat és que el comú compta amb la col·laboració d'un grup de joves.

L'objectiu és que aquest any sigui una celebració especial amb una oferta de gran qualitat on es mantindran els actes més tradicionals com La Passa, la Marratxa o el Ball Cerdà. Hi haurà activitats per a totes les edats i es recuperaran els concerts de gran format a la plaça de la Germandat. El comú té un reguitzell d'activitats fins a la festa major, com la fira del vehicle d'ocasió, la ruta de la tapa i els actes de Canòlich.

Comentaris (5)

Trending