Sant Julià inaugura el 'Tomb Saludable' per potenciar l'activitat física

El comú lauredià ha posat cartells cada 100 metres amb frases motivadores per recordar els beneficis de fer exercici

Comentaris

La cònsol menor Mireia Codina, explica el recorregut al costat de la consellera de turisme, Diana Sánchez Acosta.
La cònsol menor Mireia Codina, explica el recorregut al costat de la consellera de turisme, Diana Sánchez Acosta. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat  aquest dijous el 'Tomb saludable', un circuit circular de 675 metres del Pont del Solà al del Nou Vial. L'objectiu és que aquest circuit es vinculi, per la proximitat, amb l''Espai Benestar' que es va inaugurar el 16 de juliol.

La cònsol menor, Mireia Codina ha explicat que la idea va sorgir "després d'observar que molts lauredians utilitzaven la zona per caminar, especialment després del confinament de la pandèmia de coronavirus.  "És un entorn molt agradable, al costat del riu", ha dit , i ha recordat que una altre actuació del comú pel benestar dels ciutadans és l'espai que s'està acabant de condicionar a la sortida nord de la població i que es dedicarà a la cal·listènia. 

El comú ha senyalitzat el circuit perquè els usuaris sàpiguen quina distància van fent. Així hi ha cartells cada 100 metres amb una frase motivadora "que recorda els beneficis de l'activitat física i ajuda als ciutadans a mesurar la distància recorreguda". Les frases fan esmenet, per exemple, a la capacitat de l'esport de prevenir malalties i millorar la salut mental; també pel que fa a la millora de la qualitat física i el funcionament de l'organisme; l'augment de l'esperança i la qualitat de vida; l'afavoriment de les relacions socials i el foment dels valors positius.

 

Comentaris (3)

Trending