Sant Julià estrena imatge unint modernitat, natura, sostenibilitat i tradició

El cost, en una primera fase, és de 28.000 euros i es canvia un disseny que era vigent des dels anys noranta

Comentaris

El dissenyador gràfic del comú, Josep Pérez presenta la nova imatge gràfica de la corporació laurediana.
El dissenyador gràfic del comú, Josep Pérez presenta la nova imatge gràfica de la corporació laurediana. BRU NOYA

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat la nova imatge de la parròquia, que uneix modernitat, natura, sostenibilitat i tradició. El cost del canvi és de 28.000 euros en una primera fase. La imatge no s'havia modificat des dels anys noranta.

 

El canvi d'imatge ha anat acompanyat amb el del lema que ha passat de 'Sant Julià, queda't i descobreix-la' a 'Sant Julià, viu-la' per subratllar els valors que transmet el seu entorn natural i el seu patrimoni cultural.  El cònsol major, Josep Majoral ha explicat que "el canvi de lema i imatge era una cosa que es reclamava des de feia temps per part de diversos departaments comunals i especialment des de comunicació". Ha recordat que la comunicació juntament amb la transparència són els dos eixos principals del programa electoral d'Unió Laurediana.

El dissenyador del comú, Josep Pérez ha indicat que en el canvi d'imatge s'han tingut en compte diversos conceptes com el fet que la parròquia sigui la porta d'entrada a Andorra, els cinc quarts, el llorer de l'escut institucional, i els objectius de desenvolupament sostenible. Amb el canvi s'unifiquen també els diversos perfils que tenia el comú. Es mantindrà l'escut en les comunicacions oficials i el disseny presentat aquest dijous servirà per departaments com el de Turisme o Cultura. 

WhatsApp Image 2022 09 22 at 12.57.09
Un vehicle del comú amb la nova imatge.

Les marques de llorer recullen un component present al logotip oficial del Comú que en cap cas varia i, de forma simbòlica, representa un sentit de superació en l’àmbit de l’educació. Factor aquest darrer de cabdal importància per a la parròquia que ja està posicionada com l’epicentre de l’educació universitària a Andorra.

El nou logo també té un traç que simbolitza la porta d’entrada al país que representa Sant Julià de Lòria, i els colors dels cinc punts estan extrets de la paleta cromàtica dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), mentre que la nova tipografia corporativa serà la lletra Barlow.

“Un dels elements importants de l’aplicació de la nova marca és començar a canviar tot el material, tant l’intern com l’extern”, ha manifestat Pérez. Així doncs, es canviarà tot el material com ara carpetes, llibretes i els comunicats s’escriuran en base a uns models concrets, tant si es tracta d’una notificació de caire polític, com la que pugui fer cada departament.
 
 També canvien els perfils de les xarxes socials i la pàgina web del comú per unificar una imatge única i de forma continuada s’anirà adaptant tot a la nova marca. Això vol dir que els vehicles comunals, la roba dels treballadors, els suports visuals exteriors i demés aspectes s’adaptaran a la nova marca. L’eslògan Viu-la té com a objectiu funcionar com un element de promoció turística i també de la gent que viu a la parròquia perquè el concepte anterior Queda’t i Descobreix-la se centrava només en el turisme. “El que estem buscant és que la gent visqui amb la màxima intensitat Sant Julià de Lòria sent partícip i fent-se-la seva, gaudint de l’entorn natural i el patrimoni”, ha dit Pérez.

Durant l'acte de presentació s'ha inaugurat la sala de premsa del comú que s'ubica al seminari tres, al primer pis del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL).

 

 

Comentaris (12)

Trending