Sant Julià enllesteix el procés per disposar d'un espai verd i de “reflexió”

Després de l'obertura del plec de bases, el comú adjudicarà els treballs els pròxims dies

Indret on s'ubicarà l'anomenada "zona de repòs".
Indret on s'ubicarà l'anomenada "zona de repòs". COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria adjudicarà els pròxims dies els treballs per a la construcció d'un espai verd després de l'obertura dels plecs amb les diverses ofertes. La corporació també ha tancat  el procés participatiu per a la construcció d'un parc al Camp de Perot amb la presentació dels resultats.

El comú i el Govern van signar el mes de desembre un conveni de cessió d’ús de diferents terrenys de l’executiu cap a la corporació. Més concretament, es tracta d’un terreny al pont de Fontaneda, d’un espai sota la rotonda d’Aixovall i de la zona del costat del riu davant del BancSabadell que correspon als terrenys del nou vial de la desviació de la carretera.

Sobre aquest darrer espai, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, va avançar que dins el pressupost del 2021 ja hi ha una partida destinada per a fer-hi un espai verd “de reflexió”, sense grans dimensions. De fet, va remarcar que serà “un espai de benestar que millorarà la qualitat de vida dels lauredians”, ja que es condicionarà el terreny per fer-lo transitable i s’hi col·locaran uns bancs perquè sigui un espai de repòs.

Pel que fa a la instal·lació del Camp de Perot, la intenció del comú és que estiguin enllestida els pròxims mesos després de la culminació del procés participatiu.

Comentaris (3)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.