Sant Julià encara la recta final del cicle de flamenc amb Naike Ponce, nominat als Latin Grammy

'Verde que te quiero verde' es tanca aquest diumenge després d'una setmana plena de concerts, tallers i espectacles

La plaça de la Germandat ha acollit aquest divendres un espectacle del cicle de flamenc.
La plaça de la Germandat ha acollit aquest divendres un espectacle del cicle de flamenc. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

L'actuació aquest dissabte de Naike Ponce, nominat als Latin Grammy 2020 posarà la cirereta al cicle de flamenc 'Verde que te quiero verde' que es fa durant aquesta setmana a Sant Julià de Lòria i que es tancarà aquest diumenge. La plaça de la Germandat, va acollir divendres l'espectacle 'Flamenc a la fresca'.

Des de dilluns, l’ambaixada d’Espanya acull l’exposició 'Memòria de Pac'o en homenatge al mític guitarrista gadità Paco de Lucía. La mostra, que recull la trajectòria humana i artística del gran mestre de la guitarra espanyola, va donar el tret de sortida al tercer cicle de flamenc. La cònsol menor, Mireia Codina s'ha mostrat satisfeta de la bona acollida que han tingut les diverses activitats i al mateix temps ha explicat que  “estem contents de poder donar diversitat a les diferents activitats culturals que celebrem a la parròquia”.

Una de les novetats respecte els altres dos cicles anteriors és que aprofitant el bon temps es fan moltes activitats al carrer i també classes per a col·lectius infantils i per a la gent gran.

Comentaris (1)

Trending