Sant Julià destina vora 95.000 euros als espectacles per a la festa major

Seran cinc les societats encarregades de les activitats, de les quals només s’ha confirmat el concert del grup Figa Flawas en el marc de la nit jove

Comentaris

Un dels concerts de la festa major de Sant Julià de Lòria.
Un dels concerts de la festa major de Sant Julià de Lòria.

El comú de Sant Julià de Lòria ha adjudicat definitivament la contractació d’empreses que organitzaran els espectacles i les activitats per a la festa major, que tindrà lloc del 26 al 30 de juliol. Hi destina poc menys de 95.000 euros repartits entre quatre empreses. De moment, només s’ha confirmat el concert del grup de música en català Figa Flawas.

La festa major laurediana és una de les més importants del país i la conselleria de Cultura de la corporació encapçalada per Teresa Areny ha publicat l’edicte al BOPA amb la relació d’empreses, les quals s’ha adjudicat la contractació d’espectacles i activitats per als quatre dies de celebració.

Art Music s’endú la partida més important amb 42.691,25 euros, seguida de la Gresca amb 23.950. L’empresa encampadana Gatzara Espectacles n’ha rebut 16.259, Aymara 6.950 i Naiman Comunicació 4.911 euros.

El programa d’activitats es donarà a conèixer més endavant i, de moment, el comú només ha confirmat el concert del grup de música català Figa Flawas, que actuarà en el marc de la nit jove que tindrà lloc el 29 de juliol.

Comentaris (6)

Trending