Sant Julià convoca un concurs per l'escenari i la vela de la Festa Major esperant menys restriccions

La corporació està pendent de saber si la celebració es farà amb el mateix format de l'any passat o es podran dur a terme més activitats i més multitudinàries

Comentaris

Ball de la Marratxa a la festa major de Sant Julià de Lòria.
Ball de la Marratxa a la festa major de Sant Julià de Lòria. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria ha convocat un concurs internacional pel lloguer, muntatge, i desmuntatge d’un escenari i una carpa per la Festa Major 2021 que s'ha de fer el pròxim mes de juliol. La corporació està pendent de saber si la celebració es farà amb el mateix format de l'any passat o es podran dur a terme més activitats i més multitudinàries.

La data límit per a la presentació de les ofertes és el 24 de juny. La Festa Major laurediana és una celebració molt popular que es va veure afectada l'any passat per la pandèmia de coronavirus. El plat fort a cada edició són els concerts que es duen a terme a la nit i matinada plaça de la Germandat. El progressiu aixecament de les mesures restrictives ha obert la possibilitat a uns actes amb més presència d'espectadors.

El programa queda a l'espera de l'evolució de la situació perquè primer hi ha les festivitats de Canòlich que arriben a finals d'aquest mes de maig. L'objectiu és comptar amb més participació ciutadana després de les limitacions de l'any passat amb missa per televisió i repartiment de pans un aparcament. Aquest any s'ha optat per fer les misses a l'aire lliure i en posar quatre punts de distribució de pans a l'esplana del santuari i a la part del darrere on es ballen les sardanes.

Comentaris

Trending