Sant Julià consolida la seva aposta per l'esquí de fons amb la cinquena Festa del Nòrdic

Naturland acollirà el 12 i 13 de febrer aquesta activitat que inclourà la 32ena edició de la Marxa Andorra

Comentaris

Josep Majoral i Òscar Balcells durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
Josep Majoral i Òscar Balcells durant la roda de premsa d'aquest dimecres. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

La cota 2000 de Naturland acollirà els propers 12 i 13 de febrer la cinquena edició de la Festa del Nòrdic, una mostra "que el comú continua apostant per l'esquí nòrdic", com ha manifestatel cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, durant la presentació d'aquest dimecres. Hi haurà tres proves:  skicross, biatló i esquí de fons en la disciplina de marxa. Les dos primeres seran el dissabte i la tercera el diumenge.

El director de LAUesport Òscar Balcells ha explicat que la participació està tenint molta acollida i cada cop hi ha més inscrits. Es calcula que en total cada dia competiran entre 80 i 100 esquiadors en totes les categories i les inscripcions es poden formalitzar aquí. Les activitats s'iniciaran el dissabte dia 12  amb l'Skicross a les 9.30 hores i amb el Biatló a les 11.30 hores.

"Dissabte és un dia que està més enfocat a la canalla", ha dit Balcells, qui ha explicat que en l'Skicross es faran unes proves d'habilitats perquè els infants puguin demostrar tot el que van aprenent. Després, el Biatló (esquí de fons i tir), destinada a infants d'entre 10 i 12 anys, compagina l'esquí amb un tir amb carabina d'aire comprimit en unes dianes. Aquí es limita el número de participants per motius de seguretat.

El diumenge tindrà lloc la 32a edició de la Marxa Andorra Fons que l'any passat es va efectuar en un format reduït a causa de la pandèmia. L'activitat està destinada a un públic familiar i es podrà fer de forma individual o familiar, amb un mínim de tres components i amb un adult. Paral·lelament es farà una raquetada popular en el mateix itinerari que la Marxa però fora del circuit ja que les raquetes poden malmetre les traces dels esquiadors de fons.

Comentaris

Trending