Sant Julià amplia l'oferta d'estiu amb el 'Camí de les Esglésies Solidàries'

La parròquia presenta un extens paquet cultural, esportiu, turístic i social que es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost en diferents indrets

La cònsol menor Mireia Codina entre les caps de Cultura, Laura Rogé (esquerra) i de Social, Montse Cobo.
La cònsol menor Mireia Codina entre les caps de Cultura, Laura Rogé (esquerra) i de Social, Montse Cobo. Comú de Sant Julià de Lòria

Tot i que la setmana passada ja es van celebrar alguna de les activitats incloses en el calendari 'A Ritme d’Estiu', aquest dilluns se n’ha la presentació oficial davant els mitjans de comunicació. Es tracta d’un extens paquet cultural, esportiu, turístic i social que es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost en diferents indrets de Sant Julià de Lòria.

 

És un programa que dona cabuda a totes les franges d’edat amb un pressupost d’uns 13.000 euros. En cadascuna de les activitats hi haurà una cura especial pel compliment de les mesures de prevenció imposades pel ministeri de Salut, com ara gels hidroalcohòlics, aforaments limitats, higiene i desinfecció i la deguda separació entre el públic. “Hem volgut mantenir les mesures sanitàries de forma molt estricta”, ha comentat la cònsol menor, Mireia Codina, que ha afegit que tot i que l’ús de la mascareta no és obligatori, “intentarem fer-hi èmfasi".

Amb aquesta iniciativa el comú pretén dinamitzar tota la població a fi que l’estiu sigui més atractiu tenint en compte que els mesos de primavera la gent els ha passat pràcticament tancada a casa. Una de les novetats són dos indrets inèdits que s’estrenen com a escenaris i són la Cala Laurediana i la plaça del Solà. Ja dins del programa, cal destacar les visites guiades 'Camí de les Esglésies Solidàries' que són un itinerari per les esglésies de Sant Julià i Sant Germà, Sant Serni de Nagol i el Santuari de Canòlich. El cost de la visita és de cinc euros o la meitat si es disposa del Carnet Jove i la recaptació íntegra anirà destinada a Càritas Parroquial. Tot el calendari d’activitats i la informació al voltant de les mateixes es pot consultar aquí.

Comentaris

Trending