Sabors d’estiu s’avança i es trasllada en aquesta edició al Parc de la Mola

Es durà a terme els propers dies 18 al 27 i enguany es comptarà amb la presència de disc joqueis

Comentaris

El conseller de Cultura, Valentí Closa i la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili durant la roda de premsa d'aquest dijous.
El conseller de Cultura, Valentí Closa i la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili durant la roda de premsa d'aquest dijous. Bru Noya

El Sabors d'Estiu que organitza el comú d'Escaldes-Engordany s'avança del 18 al 27 d'agost i canvia d'escenari ja que les obres a l'aparcament de l'església provoquen el seu trasllat al Parc de la Mola ja que durant l’hivern acull el Sabors d’Advent. El canvi de dates, segons ha explicat la cònsol major, Rosa Gili es fa per evitar la coincidència amb l'Andorra Taste.

Serà la quarta edició de Sabors d'Estiu, l'activitat que barreja gastronomia i música i Gili ha afirmat que es tracta d'un projecte consolidat. El pressupost és de 45.000 euros i l'edició del 2022 va aplegar 3.600 persones. Una altra de la novetats serà la presència de disc joqueis.

Els punts de restauració obriran a les cinc de la tarda i les actuacions començaran a les set. Les actuacions seran d'artistes i grups del país. Així, per l’escenari del Sabors d’Estiu passaran diferents formacions  amb la voluntat de donar-se  a conèixer i fer passar una bona estona als assistents.

Durant els deu dies de Sabors d’Estiu actuaran Old School, Julia Ambor, Els Senyora, Sunset Dreams, Soul Storm, Odara Trio, The Autòctons, Stars Academy, Manu&The Vodkas i Iaraké.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending