La Ruta de la Tapa de Sant Julià supera les racions de la darrera edició

A falta de comptabilitzar les servides aquest divendres es passa de les 5.800 amb un establiment menys

Comentaris

Josep Majoral, Olga Molné, Maria Àngels Marfany, Eva Sansa i Diana Sánchez, aquest divendres a la Ruta de la Tapa.
Josep Majoral, Olga Molné, Maria Àngels Marfany, Eva Sansa i Diana Sánchez, aquest divendres a la Ruta de la Tapa. B.N.

La Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria tanca aquest divendres la seva tretzena edició havent superar el registre del 2021 tot i comptar amb un establiment menys. El cònsol major, Josep Majoral ha fet una valoració molt positiva assegurant que s'ha complert l'objectiu de dinamitzar el sector comercial, especialment el de la restauració que es comença a recuperar després de la pandèmia.

La cloenda de la Ruta de la Tapa ha comptat amb la presència de les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa i de la cònsol menor d'Ordino Eva Choy, a banda de diversos membres del comú lauredià. La iniciativa va començar el passat dia 5 amb la participació d'11 establiments. Tres d'ells han superat a la resta en el número de racions servides, potser pel fet de la seva proximitat i d'estar al centre de la població. Al contrari, la xifra ha estat més baixa en els que hi ha més allunyats del rovell de l'ou i en aquells que només les servien al migdia.

Estrella Damm ha estat el patrocinador principal d’un projecte que aquest any ha eleva l’import de la degustació a 3,5 euros. La majoria d’establiments d’aquesta edició han repetit participació, mentre que hi ha alguna nova incorporació. La Ruta va començar amb molta embranzida ja que en la primera setmana es van servir 2.000 racions. Dels 11 establiments participants, n’hi havia un que encapçala clarament la classificació amb 610 tapes servides, seguit a distància pel segon classificat amb 360. Pràcticament, aquest parell de restaurants havien servit la meitat de la xifra venuda en els primers dies.

 

 

Comentaris (2)

Trending