El rugbi, l’activitat estrella a la Pasqua de la Massana

L’acolliment d’aquesta pràctica esportiva als tallers de Setmana Santa ha sigut tan gran que es planteja organitzar jornades temàtiques a l’estiu

Un grup d'infants a l'iniciació al rugbi de la Massana
Un grup d'infants a l'iniciació al rugbi de la Massana Comú de la Massana

Les jornades d’introducció al rugbi, que han format part dels Tallers de Pasqua de la Massana, han rebut una valoració excel·lent per part de monitors i infants. El conseller, Kevin Poulet, ha afirmat que tractaran d’oferir una setmana temàtica d’aquest esport a l’estiu, responent a l’interès que han mostrat els més menuts.

El rugbi ha format part de les propostes per fomentar la pràctica esportiva entre els infants que ha portat a terme el departament d’Educació, Joventut i Esports del comú de la Massana. Generalment, este tipus d’activitats es realitzen durant els terminis de vacances escolars. Durant les dues setmanes de Pasqua, s’han realitzat activitats esportives, lúdiques i culturals, que han estat relacionades amb les celebracions corresponents.

A l’estatge d’iniciació al rugbi han participat infants des dels 6 als 11 anys, seguint tots els protocols de seguretat. Les activitats, des de l’inici de la pandèmia, s’han adaptat per prevenir el contagi i els nens estan completament acostumats. A més, la mascareta és obligatòria en tot moment i només se la treuen al moment de berenar.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending