El ritme d'Els Pali arriba dijous a la Massana

El grup de flamenc fusió actuarà a la plaça del Quart en el concert setmanal programat pel comú

Els Pali actuaran a la Massana.
Els Pali actuaran a la Massana. Comú de la Massana

Els Pali actuaran dijous a la Massana. El grup de flamenc fusió, format per Miguel Palacios (veu), Toni Fernández (baix elèctric) i David Amat (vents i percussió), interpretarà temes propis que es barregen amb la rumba, el funky, el reggae i el pop a partir de les 19.45 hores a la plaça del Quart. Els protagonistes de l’oferta massanenca són els artistes i creadors del Principat ja que, des del comú s’ha apostat per donar suport al talent local.
 

Els dimecres estan destinats al públic infantil i la programació també s’ha centrat en artistes i empreses del país. La proposta d’aquesta setmana és un taller de reutilització de deixalles per obtenir creacions plàstiques. Els infants descobriran les possibilitats dels diferents materials que normalment rebutgem per convertir-les en peces artístiques i divertides. Serà dimecres, a les 18 h, al Prat Gran.

D’altra banda, l’Associació Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra organitza aquest dimecres un concert amb l’organista i compositor espanyol Luis Pedro Bráviz. Serà a les 21.30 ha l’església parroquial.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending