La revetlla de Sant Joan escaldenca recupera la plena normalitat

Els actes, com ara l’encesa de la foguera i l’actuació dels fallaires, es podran presenciar sense cap mena de mesura sanitària, després de dos anys amb restriccions

Comentaris

La foguera de la Unió Pro-turisme d'Escaldes, ara fa dos anys.
La foguera de la Unió Pro-turisme d'Escaldes, ara fa dos anys. COMÚ D'ESCALDES

Sant Joan recuperarà enguany la plena normalitat. Les celebracions es faran ja sense restriccions sanitàries, a diferència de les del 2020 i el 2021. Un bon exemple és el programa d’actes que la Unió Pro Turisme ha preparat a Escaldes-Engordany, que ja començaran la setmana vinent amb els tallers a la plaça Coprínceps.

L’entitat torna a ser l’organitzadora de les festes del foc a la parròquia. I aquest cop ho podrà fer sense necessitat d’adoptar mesures sanitàries, donada la bona situació epidemiològica. Així doncs, Sant Joan recupera la plena normalitat.

Els actes a Escaldes ja començaran la setmana vinent. Entre el 13 i el 17 de juny, cada tarda hi haurà tallers de falles infantils i per a adults. Tindran lloc a la plaça Coprínceps.

El pròleg de la revetlla es viurà el dia 22. A partir de les set de la tarda, hi haurà una exhibició i la cremada de la falla tradicional, així com el bateig del foc. La prèvia de la gran nit del 23 al 24 de juny.

Aquest darrer dia, s’encetarà amb la recollida de la flama del Canigó. Serà el primer cop que qui s’encarregui sigui el nou pubillatge de la parròquia. Posteriorment, la traslladaran cap a la foguera de la parròquia. Al llarg de la nit hi haurà cremada de falles pels carrers, la lectura del manifest, ball i, ja a la mitjanit, l’encesa de la foguera i una festa musical a càrrec de ‘Partival Hits Session’.

WhatsApp Image 2022 06 09 at 1.18.53 PM

Etiquetes

Comentaris

Trending