Retards en els materials ajornen l’inici de les obres a Prat de la Creu

Les tasques estaven previstes per al mes de juny, però hauran d’esperar una mica més, tot i que s’espera que comencin aviat

Una imatge de la vorera a Prat de la Creu.
Una imatge de la vorera a Prat de la Creu. Toni Solanelles

Les obres al carrer Prat de la Creu és un dels grans projectes d’Andorra la Vella, i es porta a terme conjuntament amb FEDA. Per aquest motiu, l’inici s’haurà de retardar una mica. Estava previst per a meitat del mes de juny, però no serà fins a juliol que es comencin les tasques. La problemàtica de materials que s’està vivint els darrers dies també ha arribat a aquesta iniciativa. Principalment, hi ha certa manca dels tubs que calen.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha assegurat que “començarà aviat, però no podem dir encara quan”. Concretament, s’està esperant que arribi tot el material que s’ha endarrerit a causa de la problemàtica existent al sector de la construcció els darrers dies. “Volem tenir tots els tubs i tot el que calgui per a poder-ho fer, abans no volem engegar res”, ha assegurat Marsol.

Les expectatives, però, continuen sent de començar a l’estiu. L’època es va escollir precisament per la baixa afluència que es té al centre d’Andorra la Vella, i que pot facilitar el treball dels equips. Sobretot, perquè s’ha d’actuar a voravies i zones de pas. “El que ens manca ara és el material de FEDA, que és molt específic, i no volem començar l’obra fins que tinguem un bon estoc, sobretot tenint en compte els problemes que hi ha”, ha explicat Marsol.

CARRER DOCTOR VILANOVA, EIX D’ENTRADA A LA PARRÒQUIA

L’embelliment i reforma del carrer Doctor Vilanova també està creant certa expectació. Sobretot, perquè és la segona vegada que es convoca concurs per adjudicar les tasques. El primer intent, va quedar desert. Tot i això, Marsol es nega a abandonar les esperances de poder millorar aquesta via, que servirà, segons assegura, d’entrada directa a la parròquia.

“Volem tenir enllestit el projecte a finals d’any, per al gener o febrer adjudicar l’obra i a meitat d’any tenir-ho acabat”, ha explicat Marsol. Pel que fa a la part alta, el viaducte, també s’espera tenir ofertes per fer la millora d’aquest tram. “Serà una obra conflictiva, perquè dura gairebé un any, i estarà tancat, però els ciutadans trobaran la manera de poder prescindir-ne”, ha afirmat la cònsol.

Comentaris (1)

Trending