La repercussió del Movlav a Sant Julià enfronta l’oposició i l’organització

Desperta Laurèdia critica la manca de dades fiables de participació d'un projecte de 42.000 euros mentre que el promotor afirma que és útil per a les comunitats de joves que se senten protagonistes i tenen el seu espai

Comentaris

UN NEN DURANT LA CELEBRACIÓ D'UN ACTE DEL MOVLAV.
UN NEN DURANT LA CELEBRACIÓ D'UN ACTE DEL MOVLAV. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

L'activitat juvenil Movlav que s'està fent a Sant Julià de Lòria provoca discrepàncies entre l'oposició comunal de Desperta Laurèdia, l'organitzador, el filòsof David Murias i fins i tot, en menor grau amb la majoria comunal.  A la darrera sessió de comú, la consellera Maria Àngels Aché va preguntar per l'afluència als diversos actes i la consellera de Turisme, Diana Sánchez va respondre que la valoració es faria al final. Ara, la controvèrsia ha passat de la sala de plens del comú a les xarxes socials.

El Movlav té un cost de 42.000 euros, i segons la consellera de Desperta Laurèdia Sofia Cortesao, "un projecte d'aquest cost s'hauria de publicitar i de justificar". L'oposició també lamenta que el projecte fos adjudicat de forma directa i sense que se'ls informés prèviament i que hi ha una manca de dades fiables de participació.. En la darrera activitat hi van participar vuit infants i joves. El promotor, David Murias exposa a les xarxes socials que "8 participants = 100 creacions. És una realitat".

La productivitat dels joves no ha acabat de convèncer a una oposició que es fixa en el pragmatisme i les coses tangibles, mentre que l'organització aposta per conceptes més filosòfics. Així, Murias creu que el Movlav "és útil per veure i descobrir la realitat i les mancances per moure el jovent i poder-les millorar; útil per unir forces entre entitats i associacions de Sant Julià i establir nous ponts i projectes futurs per a una millor educació del jovent".

L'inici del Movlav va ser el 29 de gener amb un gran acte al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.amb 'objectiu és engrescar el jovent del país a participar en tots els concursos i activitats al llarg dels tres mesos.

 

Comentaris (16)

Trending