Reobre la piscina del Complex Esportiu d’Encamp després d’algunes remodelacions

Es va fer una aturada tècnica per poder fer millores, que han tingut un valor de 415.000 euros

Comentaris

La piscina petita del complex
La piscina petita del complex

El pròxim dimarts, 12 d’octubre, reobre la piscina del Complex Esportiu d’Encamp, després de la parada tècnica que ha servit per a poder realitzar diverses millores en l’equipament esportiu. En aquesta fase del pla de remodelació s’han destinat 415.000 euros.

El conseller d’esports, infància i joventut, Xavier Fernández, ha explicat que “tenim prevista una remodelació important del Complex Esportiu, que s’anirà fent per fases. Una d’elles és la construcció del nou gimnàs, però no podem descuidar les tasques de manteniment anual per conservar la instal·lació en les millors condicions”.

Entre altres remodelacions, en aquesta fase s’han impermeabilitzat els vasos de la piscina i els de compensació per evitar filtracions i millorar l’eficiència energètica. S’ha canviat la il·luminació de l’interior de la piscina per un sistema ‘led RGB’, que permet canviar el color de la llum i alhora millorar-ne la qualitat. També s’ha instal·lat una cadira hidràulica per a les persones amb diversitat funcional o els padrins, de manera que els facilita l’accés a l’aigua de la piscina petita.

S’han canviat les sureres, tant a Encamp com al Pas de la Casa, s’han repintat les parets de la zona aquàtica i els vestidors, i s’han canviat els embornals de recollida d’aigua del terra. La parada tècnica ha servit també per revisar i canviar els canals de recollida d’aigües pluvials de la teulada i realitzar petites reparacions de la instal·lació.

Etiquetes

Comentaris

Trending