La remodelació de la piscina de la Mola a Encamp es posa en marxa

L’actuació, valorada en 155.000 euros, es va adjudicar l’any passat però es va optar per ajornar-la vist que no hi havia garantia que els materials arribessin a temps; ara, es treballa perquè estigui tot enllestit a l’estiu

Un operari treballa a les obres de la piscina.
Un operari treballa a les obres de la piscina.

La remodelació de la piscina de la Mola, a Encamp, ha pogut tirar, ara sí, endavant. Les obres ja han començat i la previsió és que estiguin enllestides a temps per a la temporada d’estiu. L’actuació es volia fer l’any passat, però ja es va preveure que tot s’endarrerís fins enguany si no es garantia l’arribada a temps del material necessari. El cost de l’actuació és de 155.000 euros.

Feia temps que la piscina d’estiu del poble encampadà necessitava una millora. Es volia, per un costat, impermeabilitzar el vas de compensació i introduir altres elements com ara una nova escala metàl·lica, sortidors d’aigua o canviar la primera reixa de recollida. També es preveu canviar la gespa artificial que hi havia per un nou paviment que sigui més fàcil de netejar i antilliscant. Aquesta zona de jardí, a més, es vol fer més gran.

El concurs per fer l’actuació es va convocar la primavera del 2022. I, de fet, es va adjudicar a finals d’abril. Les obres, es calcula, han de durar vuit setmanes. Ja llavors, però, es va tenir en compte la dificultat per aconseguir materials que estava vivint el sector de la construcció. I, per això, es va preveure que si hi havia el risc que arribessin massa tard i, per tant, que les obres s’allarguessin i no es pogués tenir la instal·lació en marxa durant l’estiu, tot s’ajornaria fins a l’any següent. I així ha estat.

Ara, els treballs han començat. Fa dies que els operaris ja estan treballant a la piscina. L’objectiu, lògicament, és culminar tota la feina a temps perquè a finals de juny la instal·lació pugui obrir les portes, ja remodelada. En el seu dia, l’actuació es va adjudicar per un import de 155.153,92 euros.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending