Remat final a les obres de l’avinguda d’Enclar, amb la circulació restablerta en els dos sentits

La nit de dijous a divendres es van finalitzar els treballs de pavimentació i pintura del tram de Santa Coloma on s’han fet diverses actuacions els últims mesos

El tram de l'avinguda d'Enclar on s'han fet les actuacions de millora
El tram de l'avinguda d'Enclar on s'han fet les actuacions de millora

L’avinguda d’Enclar ha tingut diverses afectacions de circulació durant els últims mesos, a causa de les obres de millora que s’estaven portant a terme entre la nova rambla de la Margineda i l’Espai Columba. Des de finals d’agost, s’havia tallat un carril per poder fer les últimes afectacions a la carretera, que des de divendres ja estaria obert de nou.

De fet, la nit de dijous a divendres es va tancar completament al trànsit per poder fer els treballs de pavimentació i pintura, que una vegada acabats ja permeten que els cotxes puguin marxar en els dos sentits. Així, es restableix la circulació amb normalitat per aquest tram, que ha tingut nombrosos canvis durant els últims mesos.

Amb aquests treballs de pavimentació i pintura, pràcticament es conclouen les obres que estaven previstes en aquesta zona de Santa Coloma. Des del comú asseguren que els treballs ja estarien complets, almenys, en un 90%, quedant restant únicament certes instal·lacions de mobiliari i acabar treballs d’ampliació de voreres a la zona de l’Espai Columba. Amb aquestes últimes actuacions, que portaran uns dies, l’avinguda d’Enclar ja estaria enllestida per poder inaugurar-se oficialment.

 

Comentaris (4)

Trending