Rehabilitació del Museu Casa d'Areny Plandolit

El Govern va adjudicar els treballs el passat mes de novembre per un import de 134.792 euros i un termini d'execució de 20 setmanes

Bastida la façana de la casa Areny-Plandolit.
Bastida la façana de la casa Areny-Plandolit. Altaveu

Les obres per a la rehabilitació del Museu Casa d’Areny Plandolit ja estan en marxa. El Govern les va adjudicar el passat mes de novembre per un import de 134.792 euros i un termini d'execució de 20 setmanes.

Els tècnics del departament de Patrimoni Cultural van constatar problemes de drenatge i d'evacuació d'aigües. A més, s'aprofitarà per millorar l’estanquitat de totes les cobertes i les ventilacions de les estançes secundàries de la planta baixa.

La casa va ser restaurada i reformada els anys 80 i convertida en museu. D’aleshores ençà, ha estat sotmesa a nombroses operacions periòdiques de manteniment preventiu i ara requereix una actuació més estructural.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.