La reforma del carrer Roger Bernat III costarà prop de 65.000 euros

El comú d’Andorra la Vella vol millorar la zona, fer-la més agradable per als vianants a l’hora que es potencia l’accés des de l’aparcament del Parc Central

El carrer Roger Bernat III.
El carrer Roger Bernat III.

La millora del carrer Roger Bernat III suposarà pel comú d’Andorra la Vella una inversió propera als 65.000 euros. L’actuació vol potenciar el barri de Prada Ramon així com l’avinguda Riberaygua i zones pròximes, entre altres coses amb un enllaç més agradable cap a l’aparcament del Parc Central. Es preveu que les obres estiguin enllestides en dos mesos.

Roger Bernat III és un petit carrer que surt des d’un dels extrems del pàrquing i arriba fins a Bonaventura Riberaygua. Sense haver de destinar una gran quantitat de diners, s’entén que tirar endavant aquests treballs pot suposar un revulsiu a la zona.

El carrer Roger Bernat III.

Relacionat

Andorra la Vella impulsa l’embelliment del carrer Roger Bernat III

Així, es mantindrà el carrer obert als vehicles, però s’arreglaran les voreres per fer-les més agradables per als vianants. L’estil a seguir serà el mateix que ja s’ha fet amb el carrer Callaueta. També es farà una reforma de l’escala que permet accedir des del pàrquing.

Ara, s’ha seleccionat l’empresa que tirarà endavant les obres. Es tracta de Progec. El cost del projecte serà de 64.929,54 euros. Es preveu que triguin uns dos mesos. Per tant, podrien estar enllestides a finals d’any.

Comentaris (1)

Trending