Andorra la Vella impulsa l’embelliment del carrer Roger Bernat III

La millora ha de permetre donar encara més atractiu a la zona de Prada Ramon i atreure visitants que puguin deixar el cotxe a l’aparcament del Parc Central

El carrer Roger Bernat III.
El carrer Roger Bernat III.

El comú d’Andorra la Vella vol potenciar encara més el barri de Prada Ramon així com l’avinguda Riberaygua i els altres carrers de la zona. Després del bon resultat de la reforma de Callaueta, la corporació tira endavant ara una millora urbanística més modesta però que també es considera important: l’embelliment del carrer Roger Bernat III. De passada, també es vol que es converteixi en un altre accés des de l’aparcament del Parc Central.

Aquesta setmana, s’ha convocat el concurs que ha de permetre adjudicar les obres a fer en aquesta via. Es tracta d’un petit carrer que surt des d’un dels extrems de l’aparcament i arriba fins a Bonaventura Riberaygua. Per tant, no es tracta d’una actuació que hagi de suposar un gran pressupost.

En canvi, però, es considera que pot suposar també un revulsiu a la zona. Fonts de la corporació han explicat que es mantindrà el carrer obert als vehicles, però s’arreglaran les voreres per fer-les més agradables per als vianants. L’estil a seguir serà el mateix que ja s’ha fet amb Callaueta. També es farà una reforma de l’escala que permet accedir des del pàrquing. D’aquesta forma, s’entén que es pot atreure visitants que deixin el cotxe allà.

El comú ha convocat ara el concurs per adjudicar les obres. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 7 d’octubre. Per tant, es podrien tirar endavant abans de la campanya de Nadal.

Comentaris (4)

Trending